Zambon renova el conveni amb l'EMA

Dimecres, 24 de gener de 2024 a les 11:50

L'empresa farmacèutica Zambon ha tornat a apostar per l'Escola Municipal de les Arts, EMA, i ha renovat el conveni de col·laboració amb l'Ajuntament de Santa Perpètua aportant 10.000 euros al projecte Itinerart.

L'empresa farmacèutica de Santa Perpètua Zambon ha renovat el conveni de col·laboració amb l'Ajuntament de Santa Perpètua per finançar l'Escola Municipal de les Arts (EMA). L'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, i la directora general de Zambon, Elena Zabala, han signat l’acord aquest 24 de gener. A l'acte també han assistit el director de l'EMA, Eliseu Ribes i el regidor de Cultura, Marçal Solà.

Aquest conveni s'ha renovat per dinovè any consecutiu i l'aportació econòmica ha estat de 10.000 euros, que es destinarà als diversos projectes que conformaran enguany l'Itinerart, tal i com ha explicat el regidor de Cultura, Marçal Solà, que espera "poder continuar amb aquesta col·laboració que ha permès millorar els recursos de l'escola al llarg de tots aquests anys".

La directora general de Zambon, Elena Zabala, ha manifestat que el conveni amb l’EMA és fruit dels valors de l’empresa, ja que un dels seus objectius és col·laborar amb el nucli social i institucions properes a Zambon. Zabala ha destacat que "l'EMA fa coses pensant en la integració de la comunitat no només democratitzant l'educació de les arts sinó que les diverses cultures interrelacionin" i aquest és un aspecte que agrada molt a Zambon. La política de Zambon és contribuir i relacionar-se amb empreses de serveis de Santa Perpètua perquè "tot i que econòmicament no sigui el més eficient, és una aportació més a l'ecosistema on està ubicat Zambon", segons ha expressat Elena Zabala.

 

 

Darrera actualització: 24.01.2024 | 11:49