Més d'un centenar de persones completen La Biblioaventura

Dilluns, 24 d'abril de 2023 a les 00:00

La Biblioteca Municipal Josep Jardí ha lliurat els reconeixements de l'activitat de foment de l'hàbit lector La Biblioaventura i que ha consistit en llegir deu llibres, en el cas de la categoria d’infants, i sis en la categoria d’adolescents i adults.

L'activitat es va desenvolupar el 23 d'abril dia de Sant Jordi al parc dels Països Catalans. Enguany en La Biblioaventura s'han inscrit 165 infants dels quals han assolit el repte 90 infants. Pel que fa als adults van participar 30 però van acabar el repte un total de quinze. Els infants van rebre una samarreta commemorativa i un diploma i entre els adults es va sortejar un Smartbox que va recaure en Mariló Alfaro, que va recollir el premi en el moment. La directora de la Biblioteca Josep Jardí, Míriam Gásquez, ha detallat que les xifres d'aquest any "suposen més d'un miler de lectures fetes gràcies a aquesta iniciativa entre aquells que han assolit el repte i els que han participat".

A la jornada de Sant Jordi, la Biblioteca Municipal va exposar una petita mostra de totes les novetats que ha adquirit i que els usuaris es podran emportar en préstec a partir d'avui mateix. Els exemplars estaran exposats a l'Espai 2 els dies 24 i 25 d'abril. Míriam Gásquez ha afirmat que "són uns 400 nous títols per a adults, molts d'ells novel·les, i lectures infantils". La directora de la Biblioteca ha apuntat que per donar oportunitat de gaudir de novetats a més persones només es podran emportar un o dos llibres per carnet, això sí es podran fer reserves.

Darrera actualització: 24.04.2023 | 14:08