La Mostra d'Entitats se celebrarà cada dos anys

Dimarts, 28 d'octubre de 2014 a les 00:00

“El moviment associatiu de Santa Perpètua està molt viu”, segons va afirmar el regidor de Relacions Ciutadanes, Guillem Llord, durant la clausura de la Mostra d'Entitats que es va celebrar el 26 d'octubre al passeig de la Florida. La regidoria té la intenció d'organitzar cada dos anys aquesta activitat, intercalant-la amb Mostra Mogoda. Un total de 42 associacions van donar a conèixer a la ciutadania la diversitat del teixit associatiu del municipi. Les entitats participants van oferir informació i van programar audiovisuals, xerrades, exposicions, sorteigs, demostracions esportives, jocs de taula i tallers en els seus estands amb l'objectiu de donar a conèixer les seves activitats. La Mostra d'entitats de Santa Perpètua es va desenvolupar amb un molt bon ambient i moltíssim de públic que va voler apropar-se al passeig de la Florida per veure que ofereixen les associacions.

Les actuacions ahir van anar a càrrec de Club Animació, el Ball de Gitanes, ACITA, AV CJ La Florida, Centro Cultural Andaluz, Arts Humanes, AV Gaudeix Mas Costa, Crew Dance, Amics del Ball, Club Rítmica, Casa de Andalucía. Els Comerciants i el Centro Cultural Andaluz van organitzar una paella popular.

A més, la AV CJ La Florida va recollir signatures per reclamar l'estació central a la Granja Soldevila i la proposta de connexió de la R3 i la R8 per evitar que el desdoblament de la línia de rodalies R3 afecti “la tranquil·litat dels veïns amb sorolls, vibracions i problemes als talussos”. L'entitat considera que “fer la variant de la R3 passant per la R8 donaria servei a 90.000 persones i 3.000 empreses en l’àmbit Riera de Caldes”.

Aquesta edició han pres part a la mostra 42 de les més de 130 entitats registrades al municipi. Per al regidor de Relacions Ciutadanes l'èxit de la fira hauria de fer créixer la participació d'associacions a properes edicions perquè arribin a ser la majoria.

Darrera actualització: 17.02.2021 | 18:29