Esports adapta la seva oferta i oferirà a partir de dilluns activitats a l'aire lliure gratuïtes per a abonats

Divendres, 8 de gener de 2021 a les 00:00

El Servei d'Esports oferirà a partir del proper dilluns 11 de gener una proposta de noves activitats a l'aire lliure gratuïtes per a les persones abonades, després que la Generalitat hagi decretat el tancament de les instal·lacions i equipaments esportius en espais tancats fins al 17 de gener, com a mesura de prevenció i control de la Covid-19. El nou Procicat sí autoritza l’obertura de les piscines, per a un ús individual, amb un 30% d’aforament i amb control d’accés. Esports ha anunciat a les persones abonades de les modalitats complerta i de pavelló la suspensió del pagament de l’abonament durant el període que la Generalitat prohibeixi les activitats en espais tancats i ofereix a aquelles d’abonament complet que vulguin fer servir les piscines la possibilitat de modificar a abonament de piscina durant el termini de restriccions i fins que es restableixi el servei.

El Servei oferirà a partir de dilluns una graella d’activitats a l’aire lliure en grups reduïts, que les persones usuàries hauran de reservar mitjançant la nova aplicació. La Generalitat autoritza l’obertura d’instal·lacions i equipaments esportius a l’aire lliure, sempre amb control d’accés i sense ús de vestidors, excepte a les piscines, i amb un 50% d’aforament. De la mateixa manera, decreta que les activitats en grup estan limitades a un màxim de sis persones, inclosa la persona monitora.

Des del Servei d’Esport han assegurat que totes les activitats es duran a terme amb totes les mesures sanitàries obligatòries i necessàries i agraeix la comprensió de les persones usuàries en aquesta situació tan excepcional.

D’altra banda, el Procicat manté suspeses totes les competicions esportives, excepte les lligues nacionals i internacionals, que continuen sense públic.

El Servei d’Esports ha estrenat aquesta setmana una nova aplicació per demanar cita prèvia a les diferents activitats que organitza i per a la piscina. Totes les persones que tinguin abonament (piscina, pavelló o complet) han rebut un correu electrònic amb un enllaç per descarregar-se de forma gratuïta l’aplicació, que s’anomena trainingym, amb un usuari i una contrasenya.

Per a qualsevol incidència i per a més informació, cal adreçar-se a les oficines del Servei, al telèfon 93 560 33 16.

Darrera actualització: 09.02.2022 | 17:47