La nostra Festa Major és:

Popular. És un espai de retrobament amb amistats i veïnat, on gaudir plegats de les diferents activitats.

Participativa. Ajuntament, entitats i comissions se sumen per oferir una programació al gust de tothom per tal que ciutadans i ciutadanes de totes les edats puguin gaudir i participar de la Festa.

Sostenible. Utilitzeu els gots reciclables de la Festa i intenteu no generar residus. Si es generen, recordeu, cada cosa al seu contenidor. I sempre que us sigui possible, aneu a peu!

Diversa, multicultural i acollidora. La ciutadania de diferents edats, procedències i cultures  se citen al carrer i comparteix la festa. A més, la nostra Festa rep i acull veïns i veïnes d'altres pobles que se sumen a gaudir de les activitats.

Responsable. La Festa és un espai per compartir i hem de ser conscients dels riscos que comporten el consum de drogues i d'alcohol, tant per a la nostra salut, com per a la convivència. Siguem responsables!

Lliure de sexisme. Les activitats són per a tothom per igual. Volem una festa lliure de comportaments sexistes per tal que tots i totes puguem gaudir de les activitats dia i nit amb llibertat. Santa Perpètua disposa d’un protocol per evitar agressions sexistes durant les activitats.

Cultural i esportiva. Entitats culturals i esportives de diferents procedències i àmbits col·laboren activament en la programació d'activitats. Gaudim-les!

2.0. Podeu consultar tota la informació de la festa a staperpetua.cat També podreu seguir l’activitat a les xarxes socials: al Facebook de la Festa Major i al compte d’Instagram de l’Informatiu. Feu servir l’etiqueta de la festa: #FMSPM2023.

Darrera actualització: 12.07.2023 | 13:58
Darrera actualització: 12.07.2023 | 13:58