Fan possible la Festa

Comissions de la Festa Major i dels Deskoncerts

La Comissió de Festa Major és també una de les grans novetats del programa que teniu a les mans. 

Sis dones i cinc homes han conformat una renovadíssima comissió que ha treballat de valent en fer noves propostes i aportar idees per tal que tothom hi tingui cabuda a la nostra Festa Major. La Mireia, el Toni, el Paco, el Sergi, l’Eva Sanz i l’Eva Agramunt, la Maria Isabel, el Marc, l’Emma i la Paqui són les persones a les quals hem d’agrair la seva participació activa en el disseny del programa que recupera activitats com els Balls golfos, nous espais de festa, com el Vapor o una activitat per a joves adolescents al CAM. 

A més, per primer cop, les Comissions de Festa Major i Deskoncerts han pogut seure’s conjuntament en una primera reunió per conèixer i posar en valor la tasca que realitzen. La trobada també va servir per compartir preferències, prioritats i necessitats per fer encara més gran i participativa la nostra festa! L’Emma, el Marc, la Marina, l’Oriol, la Rocío, i el Gerard R. i Gerard G. han estat els encarregats de dissenyar un cartell de Deskoncerts que, tal com expliquen, és el resultat del treball de molta gent i la proposta final és molt propera a la d’un festival, amb músics i grups dels més escoltats a les ràdios i canals de televisió. 

Formar part de la comissió els hi ha permet conèixer la festa des de dins, fer aportacions al programa i compartir idees. Els membres de les comissions han treballat directament en el disseny de la Festa Major d’Estiu. Moltes gràcies!!

Col·laboradors

Agraïments a les entitats

Darrera actualització: 13.07.2023 | 12:47
Darrera actualització: 13.07.2023 | 12:47