Informació Pràctica

Informació viària

La Rambla romandrà tallada al trànsit entre dimecres 31 a les 23.59 h i dimarts 6 a les 22 h. Amb motiu de la instal·lació de l'escenari a la Rambla, el veïnat d'aquest carrer haurà de dipositar els residus als contenidors de l'Avinguda de Santiga.

El tram del passeig de la Florida entre el camí de la Granja i l'avinguda de l'Onze de setembre, entre el passeig de la Florida i l'avinguda Mossèn Jacint Verdaguer, romandran tallats al trànsit durant les tardes de divendres, dissabte, diumenge i dilluns de Festa Major.

Malgrat estigui tallat al trànsit, durant les havaneres de dilluns a la tarda, al parc Central, s'habilitarà un espai d'aparcament, a l'avinguda Onze de Setembre, per a persones amb mobilitat reduïda.

Recordeu que durant el correfoc també és tallaran els carrers dels seus respectius recorreguts. Els contenidors ubicats a la plaça Nova es desplacen a l’alçada del carrer de Marià Fortuny.

Mitja hora abans del castell de focs, el camí de la Granja romandrà tallat al trànsit i a les persones.

Els contenidors ubicats a la plaça Nova es desplaçaran a la plaça Nova amb Marià Fortuny.

Recorregut Correfoc

El recorregut del correfoc començarà a la Plaça de la Vila i continuarà pels carrers de Pau Claris, Rafael Casanova, Doctor Robert, Plaça Nova, carrers de Frederic Soler,  Pau Casals, La Rambla, els carrers de Santa Maria, Joan Fiveller i la plaça de Francesc Macià.

Consells de Seguretat

Correfoc

Les persones propietàries dels habitatges ubicats als carrers per on passa el correfoc caldrà que protegeixin els vidres. Es posarà a la seva disposició cartrons que podran recollir del 29 d’agost al 2 de setembre a l’Ajuntament de 8 a 14.30 h.

Si participeu activament al correfoc heu de tenir en compte:

 • IMPORTANT: consulteu el BAN publicat per l'Ajuntament
 • Porteu roba vella de cotó (pantalons llargs i camisa de màniga llarga)
 • Porteu el cap cobert amb un barret o un mocador
 • No agafeu mai una “carretilla” de terra, encesa o apagada
 • No us apropeu al carretó dels petards
 • Seguiu les instruccions dels diables
 • En cas de cremada, no hi poseu aigua, aneu cap a l'ambulància

Festa de colors

Segur que esteu preparats i preparades per participar d’aquesta activitat de la Festa Major. Si ho feu recordeu que heu de fer servir roba vella (no sortireu nets), caldrà que feu servir ulleres per protegir els ulls i mocadors per tapar la boca. En cas de contacte amb els ulls, recordeu netejar-vos amb aigua abundant. Es recomana l’ús de roba de bany.

Activitat infantil amb escuma i aigua

Es recomana l’ús de roba de bany i ulleres de piscina.

Tobogan gegant

Els menors de 4 anys obligatòriament han d’anar acompanyats per un adult. Es podran llançar dues persones per flotador, sempre i quan una d’elles sigui menor de 4 anys. Només es podran llançar un màxim de tres persones agafades. Es recomana l’ús de roba de bany i ulleres de piscina.

Tiquets

Tobogan gegant

Durant l'activitat del Tobogan Gegant es repartiran tiquets d'adults i d'infants i només es donarà 1 tiquet per persona que estigui a la cua. Es considerarà infant els menors de 14 anys.

Cuidem el medi ambient

Una parella torna un got reutilitzableTots els bars amb llicència de Festa Major estan obligats a utilitzar gots reutilitzables. Totes les consumicions que es facin en aquests espais se serviran en aquests gots que tindran el cost d’un euro, en concepte de dipòsit. Un cop usats, els gots es podran retornar als mateixos bars de Festa Major.

Durant la festa, intenteu no generar residus i si es generen: cada cosa al seu contenidor!

 

Banderoles solidàries de Festa Major

Durant la setmana de la Festa Major fes les teves compres als comerços locals i a les parades del Mercat Municipal i emporta’t la banderola de franc. Penja-la al teu balcó o la teva finestra!

Cal que compris...

Fanalet

Podreu adquirir els fanalets a l’inici del concert, diumenge, a la Rambla. El preu és de 0,5 euros.

Festa de colors

Podeu adquirir la pols de colors per a la festa al parc Municipal abans de l’activitat. El preu és d’ 1 euro per un color i 5 per a un lot de sis colors.

Bases, reglaments, disposicions i inscripcions

Concurs de paelles 

 • Bases - (descarregueu el pdf)
 • Inscripcions: les inscripcions es realitzaran del 29 d’agost a l’1 de setembre o fins que s’arribi a les 30 inscripcions a la Seu Electrònica del web de l’ajuntament de Santa Perpètua. En cas de no omplir el límit, es podran fer les inscripcions al parc de Catalunya 30 minuts abans de l’inici de l’activitat.

2n Concurs Travessa la bassa 

 • Bases - (descarregueu el pdf)
 • Inscripcions: les inscripcions es realitzaran en línia del 29 d’agost a l’1 de setembre o fins que s’arribi a les 15 inscripcions al web de l’Ajuntament de Santa Perpètua. En cas de no omplir el límit, es podran fer les inscripcions al parc Central 30 minuts abans de l’inici de l’activitat. Inscripció gratuïta.
  • Autorització per a menors d'edat (descarregueu el pdf).

7a Cursa de Festa Major 

 • Bases - (descarregueu el pdf)
 • Inscripcions: de l'11 de juliol al 31 d'agost al web Championchip i de forma presencial al Pavelló de 8 a 14.30 hores o el mateix dia de la cursa si no s'ha arribat als 300 participants. La cursa se celebrarà dissabte 3 de setembre.

La participació als concursos i activitats amb inscripcions suposa l'acceptació de les bases

Darrera actualització: 29.08.2022 | 11:00
Darrera actualització: 29.08.2022 | 11:00