Francesc Bonàs, autor del cartell de Festa Major d'enguany

Tot el que et puguis imaginar!

Francesc Bonàs, sosté sobre el seu cap el cartell de la Festa Major

El Francesc Bonàs és l’autor del cartell de la Festa Major 2022. Va rebre l’encàrrec de la Comissió de Festes i la Regidoria de Cultura i ho va fer amb molta il·lusió. "Segurament Santa Perpètua no és ni el més bonic ni el millor poble, però és el meu i estic molt content d’haver pogut dissenyar el cartell de la seva festa gran", explica Bonàs. 

Des de que és pare, les seves preferències d’activitats de Festa Major han canviat però es confessa un fan dels antics balls golfos i de les nits a la piscina. Ara el que recomana és, "sortir al carrer i fer poble per preservar les nostres tradicions i enfortir la nostra identitat".

El cartell del Francesc, segons ell mateix ens explica, mostra una multitud d’elements amb activitats que es poden fer durant la Festa Major tant de dia com de nit: cultura tradicional, música per a tots els públics, actuacions, ball, atraccions, i sobretot molta diversió.

Per al disseny del cartell de la Festa Major es va plantejar trencar amb l’estil dels realitzats fins ara. En la majoria de casos han estat fets a partir d’il·lustracions o dibuixos i, "per aquest motiu he treballat amb imatges fotogràfiques". Francesc Bonàs creu que mostrar el cap d’una persona com si l’haguessin obert com un meló i poder veure tot el que hi passa a dins és una imatge potent per al cartell.

Fa 28 anys que el Francesc Bonàs es dedica al món del disseny. Es va iniciar professionalment a un estudi de disseny de Barcelona i des del 2013 es va establir a Santa Perpètua, el seu municipi. No és la primera vegada que signa el cartell de la Festa Major. Bonàs va guanyar el concurs de cartells l’any 1993.

Quan li preguntem com definiria el seu cartell ens diu que li ve al cap la frase : "Tot el que et puguis imaginar!» perquè, «la Festa Major s’apodera de cada un de nosaltres per fer-nos entrar en un estat de sorpresa, felicitat i alegria".
 

Darrera actualització: 22.07.2022 | 12:23
Darrera actualització: 22.07.2022 | 12:23