La Biblioteca Josep Jardí és la biblioteca pública de Santa Perpètua de Mogoda. L’espai ocupat per la biblioteca consta de dues plantes i diferents localitzacions: la zona de préstec, la zona infantil, la zona d'adults i una sala de treball.

La biblioteca té per objectiu oferir els recursos i serveis per atendre les necessitats de les persones i els grups pel que fa a educació, informació i desenvolupament personal, incloent-hi l’esbarjo i el lleure.

 • Biblioteca Biblioteca Josep Jardí

  Horari d'hivern 
  Dilluns, dimecres i divendres tardes, de 15.30 h a 20h
  Dimarts i dijous matins, de 9.30h a 13.30h i tardes de 15.30h a 20h
  Dissabtes de 9.30 h a 13.30h

  ATENCIÓ

  Amb motiu de les remodelacions previstes, l'horari d'atenció es veurà alterat de la següent manera:

  · 11 de maig - Últim dia obert amb normalitat, convidem a tothom a endur-se el màxim de documents abans d'aquesta data (fins a 30 per carnet)

  · Del 12 al 27 de maig - Tancat i sense servei de préstec

  · Del 30 de maig i fins l'acabament de les remodelacions a mitjans de setembre, l'horari serà de dilluns a divendres de 16 h a 19 h / dimarts i dijous de 9:30 h a 13:30 h i ens trobareu al l'espai del Museu (sota de la Biblioteca). Allà exposarem una selecció de novel·les i llibres infantils que us podreu endur al moment, per la resta de documents haureu de fer reserva per telèfon, correu-e o mitjançant el catàleg Aladí

   

  935 606 222
Notícies
+
Agenda
+