Sales d'exposicions

L'Ajuntament de Santa Perpètua disposa de diverses sales on es poden muntar exposicions, si esteu interessats podeu contactar amb el Servei de Cultura.

ESPAI 1

Sala d’exposicions d’Art destinada al foment i difusió de la creació i producció artística. Aquest espai consta d’una programació regular pensada per a l’exposició d’obres artístiques, instal·lacions i propostes d’art  que convidin a pensar i reflexionar. Les exposicions poden ser de caràcter individual o col·lectiu i hi tenen cabuda tot tipus de disciplines artístiques.

ESPAI 2

En aquest espai s’hi presenten propostes expositives de petit format, majoritàriament relacionades amb la fotografia i la pintura on no prima tant la qualitat artística del material exposat com l'aprenentatge autodidacte i trajectòria personal, el missatge que es vol transmetre i el procés evolutiu en l’execució de les obres que hagi plantejat l’artista o col·lectiu. Espai polivalent compartit amb la Biblioteca Municipal Josep Jardí.

ESPAI 3

Aquesta línia expositiva engloba exposicions amb contingut informatiu i amb l’objectiu de sensibilitzar als espectadors sobre temes d’actualitat, d’interès social i humanitaris.

Espai 1 - La Granja Espai Cultural

Plaça de l'Era, s/n (Granja Soldevila) - 08130 Santa Perpètua de Mogoda - Barcelona
Telèfon: 935 600 103 (ext 1301)
Adreça electrònica: exposicions@staperpetua.cat
Horari:  
DT, DC, DJ i DV de 17 a 20h
DS d'11 a 14h
Vegeu-ne la situació al mapa

Espai 2 - La Granja Espai Cultural

Passatge Mas Granollachs - 08130 Santa Perpètua de Mogoda - Barcelona
Telèfon: 935 600 103 (ext 1301)
Adreça electrònica: exposicions@staperpetua.cat
Horari:  
Sala d’exposicions Espai 2
Dj i Dv de 17 a 20h
Ds d'11 a 14h
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 03.02.2022 | 15:03