Formació Coneixements Societat Catalana (Mòdul C)

Dimecres, 2 de juny de 2021 a les 00:00

El curs referent al Mòdul C sobre Coneixements de la Societat Catalana i el seu Marc Jurídic, és una formació de 15 hores i forma part de  l’oferta formativa del Servei de Primera Acollida a Catalunya, que els diferents ens locals han de poder proporcionar a la ciutadania, segons la regulació de la Llei 10/2010, de 7 de maig, d’acollida de les persones immigrades i retornades a Catalunya i pel Decret 150/2014, de 18 de novembre, dels serveis d'acollida de les persones immigrades i de les retornades a Catalunya. A l'apartat de Serveis a la Ciutadania, trobareu accés a més informació sobre el Servei de Primera Acollida a Catalunya.

L'objectiu d'aquesta acció formativa és poder proporcionar als nous veïns i veïnes del municipi i de territori català que ho sol·licitin, recursos per conèixer aspectes de la  història, la geografia, l'oci i la cultura de Catalunya i del municipi de Santa Perpètua de Mogoda.

Per poder accedir a la formació és necessari estar empadronat al municipi i estar inscrit en el Servei de Primera Acollida a Catalunya. Pots trobar més informació a l'apartat de Tràmits. Per a més dubtes, us podeu dirigir al punt d'Acollida i Informació (PAI) o podeu fer arribar un correu a pai@staperpetua.cat

Propera edició:  juny de 2024

Darrera actualització: 09.04.2024 | 08:09