SPM ciutat educadora, de pau i oportunitats

Dimarts, 22 de novembre de 2022 a les 00:00

L'Ajuntament de Santa Perpètua organitza una programació conjunta coincidint amb la commemoracions del Dia Internacional de les Ciutats Educadores (30 de novembre), del Dia Internacional de la Diversitat Funcional (3 de desembre) i del Dia internacional del Voluntariat (5 de desembre).

Programació

Commemoració del Dia Internacional de les Ciutats Educadores 30 de novembre

Del 21 al 29 de novembre Taller d’origami Jo em comprometo. Grup de primària del PAE- Educació amb les escoles Bernat de Mogoda, Santa Perpètua i Institut Escola Santiga i grup d’infants del Programa Socioeducatiu.

22, 23, 29 i 30 de novembre Taller i realització del joc de Memory d’oposats de la Ciutat Educadora. Persones grans que participen a l’activitat Activa la teva ment als centres cívics de Can Taió i Can Folguera.

30 de novembre 
a les 17.15 hores al Centre Cívic La Rambla
Taller d’origami per a adolescents i persones grans. Lectura del manifest de les ciutats educadores per part de l’alcaldessa de Santa Perpètua Isabel Garcia i el regidor d’educació Pere García (18 h).

Commemoració del Dia Internacional de la Diversitat Funcional 3 de desembre

2 de desembre a les 18 hores a la plaça de la Vila Lectura del manifest i encesa d’espelmes. Carpes de les entitats Espiral Catalunya, AFAVO i Lodbrok Basquet (activitat de bàsquet inclusiu). 

Commemoració del Dia internacional del Voluntariat 5 de desembre

Del 23 de novembre al 2 de desembre a l’Ajuntament Exposició ‘Imatges de cura. Voluntariat i salut’ cedida per la Federació catalana de voluntariat social

5 de desembre Estrena del Podcast ‘Voluntariat SPM’ Espai mensual radiofònic amb les experiències de persones voluntàries del municipi. Es pot escoltar a radio.staperpetua.org

Darrera actualització: 23.11.2022 | 14:20