Somnis

Divendres, 18 de novembre de 2022 a les 00:00

Exposició Col·lectiva d'Artistes Locals

'Somnis' és el tema de l'exposició col·lectiva d'artistes locals de 2023. Es podrà visitar a l'Espai 1 del 3 de març al 23 d'abril. Es tracta d'una mostra oberta a la participació d'artistes locals.

Com puc participar? 

Formulari d'inscripció

Porta una obra teva a l'exposició  

  • Les obres han d'estar relacionades amb el tema proposat: Somnis. 
  • Les obres es poden presentar en qualsevol dels formats i disciplines! 
  • Entrega la teva obra entre el 7 i l’11 de febrer a l'Espai 1 (Horari: de dimarts a divendres, de 17h a 20h i dissabte d’11h a 14h) 

 

Què és 'Somnis'? 

" Somnis " és una experiència d'arquetips, descoberta i coneixement sensorial i emocions per explorar. Amb els ulls oberts o tancats, de dia o de nit, guardats en secret o fets realitat: una exposició sobre desitjos, expectatives, fantasies i pors no mostrades. Una exposició que vol permetre a l'espectador donar forma als seus propis somnis. "

L'exposició vol que l'espectador consideri el somni com a element de reflexió, de descoberta, com a expressió privada, com a porta d'entrada a l'espai més profund i personal. El somni és la representació de la idea d'una altra dimensió que transcendeix la naturalesa física de la percepció per entrar al territori de l'emoció, de l'encant i de la poesia visual.

" La gent creu que no són reals per què no són matèria, però ho són. Estan fets de punts de vista, d'imatges i records, de jocs de paraules i esperances perdudes. "

Neil Gaiman.

Darrera actualització: 19.01.2023 | 19:08