SocioculturalSPM 2022-2023

Dilluns, 2 de maig de 2022 a les 00:00

Sociocultural SPM representa i identifica un projecte que aglutina les fortaleses de l'Escola Municipal de les Arts i la Xarxa de Centres Cívics. 

Sociocultural SPM és més d'un centenar de propostes per realitzar a la nostra ciutat ordenades en grans àmbits, adreçades a totes les edats i per fer en pocs dies o durant tot el curs 2022-2023 en una desena d'espais diferents.
 

Inscripcions i oferta

La preinscripció està oberta des del 2 al 13 de maig i la nova oferta per al curs 2022-2023 inclou noves propostes, horaris i una nova web on poder consultar totes les activitats en marxa i facilitar l’accés a les inscripcions.

SocioculturalSPM inclou els projectes de l’Escola Municipal de les Arts (EMA) i de la Xarxa de Centres Cívics. Les diferents propostes estan pensades per a totes les edats, motivacions i interessos. SocioculturalSPM Inclou diferents àmbits d'interessos on tothom hi té cabuda i pot triar allò que més li interessi. Cada àmbit proposa diverses activitats en diferents horaris i espais. Laboratoris, escèniques, Visuals, Audiovisuals, Artesania, Tècnices d'estui i Anglès, Cuina i nutrició, TIC, Web i Xarxes socials, Cos i Ment, Eines pel benestar, Espais oberts de relació i ComunitàriaMENT.

Puc fer més d’una activitat?

Sí! L'oferta està endreçada per àmbits i pots triar les opcions que s’adaptin als teus interessos.

Quin és el preu de les activitats? 

Hi ha activitats que tenen reserva de plaça i d’altres que no. Hi ha activitats que només tenen un preu i d’altres que tenen tres opcions. Això significa que, per exemple, si fem tres activitats que tenen tres opcions de preu, s’endrecen de més a menys minutatge de dedicació setmanal. La de més minutatge es correspon amb la quota de l’opció 1, la que segueix en minutatge pagaria l’opció 2 i així successivament. Hi ha d’altres preus fixats en número de quotes.

 

 

 

 

Darrera actualització: 02.05.2022 | 11:43