Moguda Escènica

Dijous, 3 de febrer de 2022 a les 00:00

Del 22 de juny al 15 de juliol de 2022

Moguda escènica és un festival d'arts escèniques al carrer on s'hi programa música, circ, màgia, clown i cinema durant el mes de juny i juliol a l'aire lliure

 

La Central Musical

Orquestra de cambra de Terrassa
22.06.2022 / 19 h / Castell de Can Taió

L'Orquestra de Cambra Terrassa 48 (OCT48) és un conjunt orquestral fundat l'any 2000 i dirigit pel sabadellenc Quim Térmens. És una formació estable especialitzada en el repertori escrit per a cordes. Aquest acte és organitzat per l'Escola Barcanova pel seu trentè aniversari i l'activitat tindrà lloc al Castell de Can Taió. *Venda d’entrades al Bar Granja Soldevila i a la Fundació Barcanova*

Koko-Jean & The Tonics
30.06.2022 / 22 h / Parc Central

Koko-Jean & The Tonics us proposa el millor de quatre mons musicalment diferents en una bomba plena de soul, ritme i groove. La banda està formada por Koko-Jean, Anton Jarl, Victor Puertas i Dani Baraldés, quatre dels músics més aclamats per la crítica de l’escena barcelonina.

Hugo Arán
07.07.2022 / 22 h / Parc Central

El cantant i compositor perpetuenc presenta a l'escenari del Moguda Escènica el seu darrer disc Extinciones i sus causas que inclou 15 cançons en 4 idiomes diferents que parlen sobre la integració, el medi ambient o les tecnologies però també de l'amor i el futur.

The Goliards Collective
14.07.2022 / 22 h / Parc Central

Aquesta banda fundada al Taller de Músics torna a actuar a Santa Perpètua per presentar-nos les seves versions amb sons jamaicans de peces de jazz i swing, però també dels Beatles, Madonna o Alicia Keys.

Arts al carrer (Arts escèniques)

01.07.2022 / 19.30 h / Itinerant (inici plaça de la Vila)

Aquest és el viatge de dues persones que estan buscant una nova manera de relacionar-se entre elles i amb els altres. S’emboliquen amb cables, s’enfilen a una perxa i dibuixen cercles sobre una bicicleta. La seva complicitat els portarà a descobrir nous mons en la melodia que sona quan dues persones estan connectades. 

Qui Cu Qui Què Quina, Cia. Nom provisional
01.07.2022 / 20.30 h / Parc Central

Els tres protagonistes d'aquest espectacle salten al buit, sense xarxa i es converteixen en les tres potes per a una taula que haurà de sustentar aquest circ abandonat davant del públic. Seran ells els que, en clau d'humor, prenguin el comandament sobre l'escenari. Seran ells els que es barallin amb els trapezis, els que intentin girar per l'aire sobre les cordes, els que hagin de burlar la gravetat amb els malabars. Visita la web de la companyia

Cinema a la fresca

Padre no hay más que uno 2
08.07.2022 / 22 h / Parc Central

Aquesta comèdia escrita, dirigida i protagonitzada per Santiago Segura és la seqüel·la de la taquillera 'Padre no hay más que uno'. Quan sembla que ho té controlat, el pare d'aquesta família s'enfronta a l'arribada d'un nou bebè que ho poso tot del revés.

Yesterday
15.07.2022 / 22 h / Parc Central

Un músic que lluita per obrir-se camí se n'adona que és la única persona al món capaç de recordar la música dels Beatles. Aquesta comèdia fantàstica està protagonitzada per Himesh Patel i Lly James i dirigida per Danny Boyle.

Darrera actualització: 23.02.2023 | 11:27