Exposició Titelles del món

Divendres, 1 de juliol de 2022 a les 20:00

Col·lecció privada de la Companyia Galiot Teatre.

De l'1 de setembre al 30 d’octubre de 2022 - Espai 1, la Granja Espai Cultural.

La sala d’exposicions Espai 1 us convida a fer una travessia visual per conèixer el món de les titelles i posar en valor l’interès artístic, social i patrimonial d’aquest art.

L’itinerari proposat esdevé un viatge en el temps i la història, fent palès l’arrelament de l’art titellaire arreu del món com a punt d’unió entre cultures. El teatre de titelles és un art transversal, vinculat amb les arts escèniques, que utilitza titelles, ninos i objectes manipulats o animats, que substitueixen o complementen l’actor i l’actriu en la posada en escena per explicar històries.

Jordi Monserdà, col·leccionista i fundador de la companyia Galiot Teatre, s’inicia professionalment amb l’art titellaire l’any 1994, mitjançant la creació i producció d’espectacles. La seva vessant col·leccionista i la seva passió per les titelles l’han portat a aplegar una important mostra de titelles, formada per 400 objectes de valor històric i artístic procedents de diferents cultures i  països.  

Poseu-hi tots els sentits! Només així us podreu imaginar com cobren vida i moviment les titelles, l’ànima dels quals, sense algú que els manipuli, roman adormida.

ACTIVITATS ENTORN L'EXPOSICIÓ:

Inauguració de l'exposició:  Dijous 1 de setembre a les 20h

Actuació de Titelles "En Bernat el Pescador": Diumenge, 4 de setembre a les 12h /activitat gratuïta, en el marc de la Festa Major d'Estiu)

La Creativa (espai familiar d'art): Dissabte, 15 d'octubre a les 11h ( activitat gratuïta amb inscripció prèvia)

 

Darrera actualització: 25.08.2022 | 14:52