Aquest divendres finalitza el període de preinscripcions per a les escoles bressol municipals

Dimarts, 17 de maig de 2022 a les 08:00

El divendres 20 de maig finalitza el període de preinscripcions per a les escoles bressol municipals de cara al curs 2022-2023. 

L'Ajuntament de Santa Perpètua obrirà les tres escoles públiques: Can Folguera, Els Pins i L'Espiga. Les preinscripcions s'han de fer telemàticament, omplint el formulari que es troba accessible al web municipal. A més, aquest any l'Ajuntament de Santa Perpètua posa en marxa la tarifació social per a l'alumnat de lactants i de I1 (1 any). Es tracta d'un sistema basat en la renda combinat amb els diferents tipus d'unitats familiars. La quota mensual de les bressol pot anar dels 190 euros als 38 euros segons la tarifació social. Per gaudir-ne és imprescindible que es marqui aquesta opció en el formulari de preinscripció. La Regidoria es posarà en contacte amb les famílies que demanin aquesta tarifació social per oferir-los la informació necessària i veure quina serà la quota mensual que se'ls pugui aplicar.

La Generalitat assumeix el curs vinent la quota de les famílies de I2 que no hauran d'abonar quota d'escolarització. Els serveis d'acollida i de menjador continuen anant a càrrec de les famílies.

Darrera actualització: 17.05.2022 | 10:05