Vés al contingut (premeu Retorn)

S’inicien els cursos d’acreditació de competències TIC i de manteniment de bicicletes

per Comunicació darrera modificació 09/11/2018 11:39
Formen part de l’oferta de formació pròpia de l’Ajuntament

La Regidoria de Desenvolupament Local ha iniciat aquesta setmana els cursos propis adreçats a persones residents a Santa Perpètua amb l’inici de les formacions de Preparació per a l’obtenció de certificació de l’Acreditació de les competències en Tecnologies de la Informació i la Comunicació (acTIC) i del Curs Bàsic de manteniment de bicicleta convencional i elèctrica. Amb la finalitat de facilitar a la ciutadania la participació en accions formatives, aquests cursos tenen una subvenció municipal de caràcter total per a les persones en atur i parcial per a les ocupades.

El curs de Preparació per a l’obtenció de certificació acTIC té com a objectiu treballar els continguts per superar la prova per l’acreditació que es pot realitzar en un centre autoritzat per la Generalitat. Desenvolupament Local ha explicat que es tracta d’un certificat oficial que acredita el nivell de coneixement de l’ús de les TIC davant de qualsevol empresa o administració. El curs es realitza a l’edifici de Desenvolupament Local en dos grups, un de matí i un altre de tarda, amb un total d’una vintena de persones. La formació, que consta de 50 hores, es va iniciar el passat dimarts 6 de novembre i es perllongarà fins al 21 de desembre.

D’altra banda, una quinzena de persones s’han inscrit al curs Bàsic de manteniment de bicicleta convencional i elèctrica, que es va iniciar el dilluns 5 de novembre i es desenvoluparà fins al dia 29 d’aquest mes. Les sessions formatives tenen lloc al Centre de Recursos del Vehicle Elèctric (CREVE) i consten d’un total de 50 hores tant teòriques com pràctiques.