Vés al contingut (premeu Retorn)

Nou portal web sobre l’oferta de sòl i sostre industrial del municipi

per Comunicació darrera modificació 21/05/2018 09:10

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda ofereix a través d'aquest web municipal un nou portal amb un inventari permanent de les ofertes de naus i solars dels Polígons d’Activitat Econòmica (PAE) del municipi. El Consistori ha signat un conveni de col·laboració amb el Consell Comarcal, administració que ha desenvolupat aquesta eina d’informació sobre el sòl i sostre industrial disponible en cada moment que pretén facilitar a les empreses la seva ubicació al nostre municipi. El nou portal ja recull una norantena d'ofertes de naus o solars industrials en venda o lloguer a Santa Perpètua i vol ser una eina de cerca i consulta i una plataforma de promoció d’espais industrials.

El Portal ofereix en temps real l’oferta de sòl i sostre industrial disponible en el territori. “A través d’aquest recurs, els usuaris poden consultar en tot moment informació actualitzada sobre el preu, metres quadrats, règim d’adquisició, tipus d’immoble i la ubicació del mateix”, ha destacat la Regidoria de Desenvolupament Local. La informació es recull dels portals Habitaclia, Idealista i Ya encontré i en un futur s’espera poder afegir-hi d’altres operadors i oferir una informació més precisa de tota l’oferta immobiliària de la zona, segons ha detallat la Regidoria.

Actualment, el nou portal immobiliari recull unes 90 ofertes de naus o solars industrials en venda o lloguer a Santa Perpètua. El preu mitjà de venda és de 566 euros per metre quadrat, mentre que el de lloguer és de 4,06€/m2, un preu semblant al de municipis de l’entorn de la Riera de Caldes, com ha destacat Desenvolupament Local que ha afegit que el preu mitjà de mercat a Palau-solità i Plegamans és de 525 euros per metre quadrat i a Polinyà, de 599 euros.

Pel que fa a les tendències de mercat, la Regidoria ha assenyalat que “el preu mitjà de compra ha pujat segons informació del Portal en 88 euros el m2 en el darrer any, ja que al mes de març de l’any passat el preu mitjà de compra era de 478€/m2”. Els polígons d’activitat econòmica de Santa Perpètua actualment amb més oferta industrial són Can Bernades-Subirà, amb 24, i Santiga, amb 17.