Vés al contingut (premeu Retorn)

La Federació Catalana de Tallers de Reparació d'Automòbil celebra la seva assemblea a les instal·lacions de Desenvolupament Local

per Comunicació darrera modificació 01/02/2018 12:13
L'ens va triar Santa Perpètua per conèixer de primera mà els recursos dels quals disposa Santa Perpètua

La Federació Catalana de Tallers de Reparació d'Automòbils (FECATRA) va celebrar aquest dimecres 31 de gener la seva assemblea a les instal·lacions municipals de Desenvolupament Local. L'ens, format pels gremis de les quatre províncies, va triar el municipi per conèixer de primera mà els recursos dels quals disposa Santa Perpètua per al Gremi.

El president del Gremi de Tallers de Reparació i Venda d’Automòbils i Recanvis de Sabadell i Província de Barcelona, Josep Manel López, va destacar la tasca que fa Santa Perpètua pel que fa a formació en temes de vehicle elèctric i va considerar les instal·lacions del CREVE com a pioneres a Catalunya. López va expressar també que molts dels representants dels gremis de Catalunya havien començat a interessar-se per la formació i instal·lacions de Santa Perpètua.

L'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, va acompanyar els membres de la Federació Catalana de Tallers de Reparació d'Automòbils a una visita per l'Edifici de Desenvolupament Local i pel CREVE i va posar en valor les activitat que ja realitza el gremi de Tallers de Reparació d’Automòbils de Sabadell i Comarca a les instal·lacions del CREVE, com són activitats formatives de reciclatge per als seus agremiats i la col·laboració activa en l'ElectroCat, entre d'altres. L'alcaldessa també va convidar la resta de gremis de Catalunya a treballar conjuntament pel manteniment i la generació de nous llocs de treball, la creació de riquesa i benestar per a tothom.