Vés al contingut (premeu Retorn)

L’Ajuntament participa aquest cap de setmana a la fira Expoelèctric

per Comunicació darrera modificació 29/09/2016 11:17
El Consistori disposarà els dies 1 i 2 d’octubre d’un estand a l’esdeveniment urbà més important en mobilitat elèctrica del sud d’Europa, que tindrà lloc a Barcelona

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda participa aquest cap de setmana en l’Expoelèctric, la Fira dedicada al vehicle elèctric, que tindrà lloc a l’Arc de Triomf a Barcelona. El Consistori disposarà de l’estand 'Vehicle Elèctric a la Riera de Caldes' on es podran provar bicicletes elèctriques i es podrà obtenir informació sobre tots els projectes relacionats amb el vehicle elèctric i la mobilitat sostenible que s’estan impulsant des de l’Eix de la Riera de Caldes.

La Regidoria de Desenvolupament Local ha destacat que aquesta fira és l’esdeveniment urbà més important en mobilitat elèctrica del sud d’Europa i ha manifestat que la participació municipal en aquest certamen “és donar a conèixer totes les iniciatives que s’estan impulsant des de Santa Perpètua i la riera de Caldes en vehicle elèctric i mobilitat sostenible, per aconseguir esdevenir al territori un nucli d’especialització en mobilitat elèctrica i que representi una oportunitat econòmica per al teixit empresarial del territori”. A l’estand municipal, s’explicaran els projectes inclosos al programa Vehicle Elèctric i Mobilitat Sostenible a la riera de Caldes com ara l’experiència pionera 5.000 km Electric Experiencies a la Riera de Caldes, l’oferta formativa innovadora especialitzada en vehicle elèctric que s’imparteix al CREVE i la quarta edició de l’ElectroCat.

L’Expoelèctric es presenta amb l’eslògan Vine i gaudeix del vehicle elèctric i comptarà amb un ampli programa d’activitats lúdiques i formatives, totalment gratuïtes i per a tots els públics. El certamen arriba a la seva sisena edició els dies 1 i 2 d’octubre i estarà obert al públic de 10 a 19 hores. L’accés a l’Expoelèctric és lliure i gratuït.

E-jornades

En el marc de l’Expoelèctric, aquest 30 de setembre l’Ajuntament participa en les e-jornades amb una ponència sobre el projecte 5.000 km Electric Experiencies a la Riera de Caldes. La xerrada anirà a càrrec de la tècnica d’Empresa de la Regidoria de Desenvolupament Local, Encarna Duque, que explicarà l’experiència pionera d’aquest projecte, que s’està implantant per tal que empreses, comerços i particulars puguin provar vehicles elèctrics en situacions reals de mobilitat. Les e-jornades tenen lloc al recinte de l’Escola Industrial de Barcelona i estan adreçades a professionals del sector de la mobilitat elèctrica i sostenible amb l’objectiu de debatre sobre el present i el futur del vehicle elèctric.