Vés al contingut (premeu Retorn)

El web de la riera de Caldes introdueix un directori d’empreses

per Comunicació darrera modificació 15/02/2018 09:48
Aquesta nova eina esdevé un espai on donar-se a conèixer

El web de l’Associació de Municipis de l’Eix de la Riera de Caldes (AMERC) rieradecaldes.com ha introduït una nova eina per consultar les empreses que es localitzen en aquesta àrea industrial. En aquest nou directori, es poden consultar tots els establiments presents a l’àmbit territorial, que comprèn els municipis de Caldes de Montbui, la Llagosta, Palau-solità i Plegamans, Polinyà, Santa Perpètua de Mogoda i Sentmenat.

A través d’aquesta nova eina, les empreses tenen la possibilitat de donar-se d’alta i de personalitzar el seu perfil, publicant la informació que els interessa donar a conèixer, en el seu espai personal: catàlegs de serveis, fotos de l’establiment, fulletons comercials, entre altra informació que creguin interessant, segons ha detallat la Regidoria de Desenvolupament Local. “L’objectiu és que tota la informació publicada al directori sigui veraç i actualitzada”, ha manifestat la Regidoria que ha afegit que “creiem que per a persones emprenedores i petites empreses pot esdevenir un espai on donar-se a conèixer a altres companyies de l’entorn més immediat”. Per tal de facilitar la cerca, el nou directori inclou un cercador amb paràmetres com paraula clau, municipi, polígon, barri, sector activitat i subsector.

Desenvolupament Local ha assenyalat que aquesta nova eina “una vegada més mostra la potència i la capacitat de de­senvolupament del teixit empresarial d’aquest territori on s’hi localitzen 48.505 llocs de treball i 32 polígons d’activitat econòmica amb 3.462 empreses domiciliades al seu territori”. D’entre aquestes, la Regidoria ha destacat una gran concentració de firmes del sector del metall, així com una significativa presència d’empreses capdavanteres en els sectors alimentari, químic i farmacèutic, de transformació de plàstic i cautxú i d’arts gràfiques. “La presència d’importants empreses de transport i logística i la ubicació a l’extrem sud de l’eix de la Central Integrada de Mercaderies (CIM) del Vallès i de la projectada Central Intermodal de la Llagosta, completen una estructura empresarial amb grans potencialitats”, ha conclòs.

Nou directori d'empreses de l'Eix de la Riera de Caldes