Vés al contingut (premeu Retorn)

El Centre de Formació Ocupacional podria estar en servei a finals de març

per Comunicació darrera modificació 17/02/2015 10:28
El nou edifici, situat al complex Granja Soldevila, s'ha construït amb plans d'ocupació

El Centre de Formació Ocupacional que construeix l’Ajuntament  de Santa Perpètua en el complex Granja Soldevila es troba en la darrera fase i l’alcaldessa ha anunciat que podria estar enllestit i en servei a finals del mes de març. Les obres van començar al novembre de 2013 i s’han fet a través de plans d’ocupació. El projecte del nou edifici, dissenyat per Lloveras & Soler, SLP, va resultar guanyador del concurs d’idees convocat al 2007. L’equip va adequar el projecte inicial per poder dur-se a terme en fases. La que està a punt d’acabar inclou la construcció d’un edifici de 1.265 m2. El Centre de Formació Ocupacional comptarà amb una planta semi-soterrani de 570 m2, on s’ubicarà un taller, sala de coordinador, un vestidor, lavabos i quatre magatzems. La planta baixa, de 129,30 m2, estarà dedicada a la recepció amb espais per atendre al públic i atenció individualitzada. La primera planta, de 268,63 m2, estarà destinada a formació i orientació amb aula, sala de reunions, Club de la Feina, lavabos i sala d’atenció individualitzada. I la segona planta, la d’administració de 297 m2, tindrà sala de professors, direcció, dues sales de treball, lavabos i arxiu.
El projecte s’emmarca dins de la Llei de Barris i també compta amb el finançament de l’Incasòl fruit dels convenis subscrits per a la finalització de l’actuació de Gallecs.
L’alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, ha subratllat que el nou Centre de Formació Ocupacional “és un edifici molt necessari per poder continuar oferint formació i té el valor afegit de construir-se a través de plans d’ocupació, que estan donant feina a perpetuencs”. Garcia ha afirmat que “les obres estan gairebé enllestides, tot i que falta el mobiliari i l’equipament” i ha afegit que “encara no se sap si es farà un acte inaugural o hi haurà jornada de portes obertes”. L’alcaldessa recorda que faltarà adequar els exteriors de l’edifici com són la plaça del Treball, que l’uneix al CREVE, i l’aparcament de vehicles que utilitzen usuaris de la Granja, la Biblioteca i l’Escola Municipal de Música i Dansa.