Vés al contingut (premeu Retorn)

Formació per l'Ocupació

per prova darrera modificació 27/07/2017 07:49

Realitzem accions formatives preferentment adreçades a persones en situació d'atur, tot i que també hi poden participar persones en actiu. Són programes formatius de caràcter teòrico-pràctic destinats a millorar l'accés a l'ocupació.

L'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda realitzarà quatre accions formatives que tenen com a finalitat millorar  la qualificació professional de les persones participants. Els cursos són subvencionats pel SOC i el Fons Social Europeu i s'adrecen prioritàriament, a persones en situació d'atur.  

**pendent de programació** 


 MÉS INFORMACIÓ 

 

Les persones interessades poden adreçar-se al SERVEI DE DESENVOLUPAMENT LOCAL (Edifici annex a la Granja Soldevila)

O fer inscripció a través del web de l'Ajuntament: www.staperpetua.cat

 

Què és un certificat de professionalitat:

El Sistema Nacional de Qualificacions Professionals recull les qualificacions registrades en el Catàleg Nacional de Qualificacions Professionals.

El Catàleg Nacional de Qualificacions Professionals (CNCP) ordena les qualificacions professionals identificades en el sistema productiu en funció de les competències apropiades per a l'exercici professional .

Els certificats de professionalitat són les acreditacions oficials de les qualificacions en l’àmbit laboral.

A Catalunya és el Servei d’Empresa i Ocupació qui atorga la titulació oficial dels certificats de professionalitat. La titulació és reconeguda pel Servicio Público de Empleo Estatal.

 + informació