Vés al contingut (premeu Retorn)

Uns 325 infants prendran part aquest curs a l'activitat 'Visquem l'Ajuntament'

per Comunicació darrera modificació 11/01/2019 11:27

Aquest divendres 11 de gener ha començat una nova edició de l’activitat 'Visquem l’Ajuntament' que ofereix el Consistori perpetuenc a través de la Programació Estable a les Escoles. Enguany està previst que hi participin uns 325 infants dels tretze grups de tercer de Primària que hi ha als centres educatius locals. El primer a inaugurar l’activitat ha estat el 3r A del Col·legi Sagrada Família.

Durant la seva visita, els infants són rebuts per l’alcaldessa, Isabel Garcia, i el regidor d’Educació, Antonio Egea, a la Sala de Plens i fan una visita per les dependències municipals i per la Policia Local. L’activitat té per objectiu apropar l’Ajuntament de Santa Perpètua a l’alumnat com a exemple d’institució democràtica i donar a conèixer els mecanismes de funcionament del consistori. Els infants realitzen un treball previ a la visita, amb els seus tutors i a través d’un dossier pedagògic facilitat pel Servei d’Educació. El treball inclou un treball sobre democràcia, vot, legislatura i fins i tot un discurs per a la candidatura a l’alcaldia.

El regidor d’Educació, Antonio Egea, ha apuntat que totes les preguntes, comentaris, suggeriments i peticions que fa l’alumnat en aquesta activitat es fan arribar als diversos departaments municipals i “aquelles que són factibles d’implementar se’ls dona resposta a l’alumnat”. Egea ha afirmat que és una activitat que agrada a infants i a Corporació.