Vés al contingut (premeu Retorn)

Patrulles mixtes de Mossos d’Esquadra i Policia Local

per Ana Ruiz darrera modificació 20/12/2017 14:44

Els Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Santa Perpètua tornen a fer patrulles mixtes en els eixos comercials de la ciutat en el marc de la campanya Grèvol. El dispositiu estarà operatiu fins al 12 de gener.

Aquestes parelles, formades per un agent dels Mossos d’Esquadra i un de la Policia Local, patrullaran a peu pels carrers més comercials de la ciutat amb l’objectiu de millorar la sensació de seguretat i evitar els possibles furts, estrebades i robatoris tant en establiments comercials com a ciutadans, sobretot a les sortides de les entitats bancàries. Per això, les patrulles es fan coincidint amb les hores d’obertura comercial, sobretot a la tarda.

La campanya Grèvol també inclou més vigilància als polígons industrials, sobretot a les nits, a través de més controls de seguretat viària.

Aquest és l’onzè any en el qual es duu a terme aquesta acció de prevenció i seguretat ciutadana al municipi. Segons ha informat el cap de la comissaria de Mossos d’Esquadra de Santa Perpètua, Albert Aldecoa, “l’experiència es repeteix cada any perquè s’ha demostrat que aquests patrullatges a peu ajuden a reduir la comissió de fets delictius d’aquest tipus”.