Vés al contingut (premeu Retorn)

Només el 5,2% dels conductors sobrepassen el límit de velocitat al nucli urbà

per Ana Ruiz darrera modificació 11/05/2017 10:31

Només el 5,2% dels vehicles controlats van circular amb excés de velocitat pel nucli urbà, segons dades de la campanya de control de velocitat que ha portat a terme la Policia Local de Santa Perpètua. L’actuació s’ha realitzat coincidint amb la campanya del Servei Català del Trànsit amb l’objectiu d’evitar els excessos de velocitat al volant. La Policia Local recorda que el límit al nucli urbà és de 40 quilòmetres per hora encara que hi ha vies on aquest límit és inferior.

Els controls s’han efectuat en diversos punts del municipi i en diferent horari. Al passeig de la Florida, en el tram comprès entre l’avinguda de l’Onze de Setembre i el Camí de la Granja, es van registrar 175 vehicles dels quals només es va proposar sanció per 13 conductors. A l’avinguda de l’Estela Ibèrica, entre l’avinguda de Canalis i el passeig de la Florida, es van comptabilitzar 279 vehicles i només un conductor va superar excessivament la velocitat.

Un altre control es va efectuar a l’avinguda de l’Estela Ibèrica, en el tram entre l’avinguda de Mossèn Jacint Verdaguer i el passeig de la Florida. En aquest punt es van registrar 102 automòbils i només tres seran sancionats.

La Policia Local també va realitzar aquesta campanya en l’antiga carretera Nacional 152, en el tram urbà pel barri de la Florida. En aquest punt, delimitat a 50 Km/h, es van comptabilitzar 284 vehicles, dels quals seran sancionats 27.

El cap de la Policia Local, Xavier López, ha destacat que les dades d’aquesta campanya posen de manifest que la gran majoria de conductors circulen amb una velocitat adequada i ha anunciat que les properes setmanes i mesos continuaran aquests controls de velocitat. La Policia Local informarà prèviament del punt on s’ubicarà els controls que s’efectuaran en trams on es detectin excessos o es rebin queixes veïnals.