Vés al contingut (premeu Retorn)

Més de 1.800 alumnes han participat al curs d'educació viària que ha impartit la Policia Local

per Comunicació darrera modificació 08/05/2017 14:23
Gairebé mil alumnes han estrenat el nou parc infantil de trànsit que s'ubica al Parc Central

Un total de 1.808 alumnes dels centres educatius de Santa Perpètua han participat aquest any al curs d'educació viària que ha impartit la Policia Local. D'aquests, 930 escolars de tercer, quart i sisè de Primària han estrenat el nou Parc Infantil de Transit on els agents del cos policial han impartit les classes pràctiques d'educació viària. La Policia Local va organitzar la festa de cloenda del curs, el passat 22 de maig, en un acte celebrat al parc Central i en el que també van participar Mossos d'Esquadra, Bombers de la Generalitat, Ambulàncies Lafuente, el Servei Català de Trànsit, Protecció Civil, l'Escola de Conducció d'Honda i l'empresa Espiroflex. A l'acte van assistir 250 infants de les escoles Bernat de Mogoda, Els Aigüerols, Santa Perpètua i el col·legi Sagrada Familia.

Els alumnes de primer de primària han realitzat una sortida a la empresa Jané, on han vist la importància de l'ús del cinturó de seguretat i la cadira. En aquesta visita van participar un total de 350 alumnes.

Els escolars de segon de primària han fet una activitat a l' aula "on han après molt com anar segurs pel carrer", segons informa la Policia Local. El total d'alumnes que han participat ha estat de 305 alumnes. També s'han fet activitats d'educació viària als alumnes de batxillerat així com a alumnes de cicles formatius i de educació especial: xerrades sobre alcohol, drogues i conducció amb un total de 75 alumnes. Per últim, uns 150 alumnes de tercer i quart d'ESO han participat a l'escola de conducció d'Honda. El curs d'educació viària s'inclou en la programació estable a les escoles i s'adreça a infants des de primer de Primària fins a l'ESO i Batxillerat