Vés al contingut (premeu Retorn)

L'Ajuntament distribueix polseres per facilitar la identificació de persones perdudes a actes multitudinaris

per Comunicació darrera modificació 08/05/2017 14:21

L'Ajuntament de Santa Perpètua a través dels departaments d'autoprotecció i de cultura ja han començat a distribuir polseres identificatives entre la ciutadania, especialment per a infants i gent gran. La iniciativa pretén identificar amb rapidesa persones perdudes a actes multitudinaris que se celebren al municipi com ara la Cavalcada de Reis o la Festa Major, entre d'altres.

Les polseres estan a l'abast dels perpetuencs a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC) però també s'han distribuït a actes com la Fira de Nadal, el passat 3 de desembre a través de Protecció Civil. Està previst que es tornin a repartir a actes inclosos en la programació de Nadal i Reis com ara el Nadal al parc mentre que les entitats participants a la Cavalcada de Reis ja disposen de les identificacions per lliurar als infants que aniran a les carrosses.

A les polseres, es pot marcar el nom i el telèfon de contacte per facilitar la tasca dels cossos de seguretat i de les famílies quan algú es perd durant una activitat al carrer. La iniciativa també beneficia a persones grans que es despistin o es trobin indisposades al carrer, segons ha indicat el cap del departament de Via Pública, Autoprotecció, Mobilitat i Transport, Francesc David. La iniciativa també beneficia a persones grans que es despistin o es trobin indisposades al carrer

Foto: Protecció Civil Santa Perpètua (@pcsantaperpetua)