Vés al contingut (premeu Retorn)

La Policia Local recorda la prohibició d'estacionar diumenge en el recorregut dels Tres Tombs

per Comunicació darrera modificació 02/02/2018 10:54

La Policia Local de Santa Perpètua recorda a la ciutadania la prohibició d’estacionar vehicles en el recorregut de la cavalcada dels Tres Tombs, que celebra aquest diumenge 4 de febrer la Societat de Carreters de Sant Antoni Abat de Santa Perpètua.

El cos municipal ha detallat que els vehicles no podran aparcar des de les sis del matí fins a les quatre de la tarda. Els carrers afectats per aquesta activitat són el passeig de la Florida, des de la plaça Terminal fins a l’avinguda de Barcelona, el carrer de Pau Claris, la Rambla, el carrer de Genís Sala i l’avinguda de Barcelona, entre Genís Sala i passeig de la Florida. En aquests espais, s’han instal·lat els corresponents senyals de prohibició. Alhora, el cos municipal ha instal·lat cartells informatius als portals dels edificis situats en els carrers pels quals transcorrerà la cavalcada dels Tres Tombs.

La Policia agraeix la col·laboració de la ciutadania per tal que l’acte pugui transcórrer amb les millors garanties de seguretat i que tothom pugui gaudir de l’activitat.

Ofrena floral

D’altra banda, la Policia també ha informat d’afectacions al trànsit aquest dissabte 3 de febrer a la una del migdia, amb motiu de l’ofrena floral al Monument als Carreters, situat a la rotonda dels Carreters, a l’entrada de Santa Perpètua des de Sabadell. El cos ha detallat que hi haurà talls puntuals de trànsit i l’afectació al carril interior de la rotonda, durant una hora aproximadament.

 

Mesures de seguretat durant la cavalcada dels Tres Tombs

  • No creueu els carrers del recorregut.
  • No us apropeu als carros.
  • No toqueu els cavalls ni la resta d’animals sense el consentiment dels cuidadors i mai durant el recorregut.
  • No feu sorolls forts ni moviments que puguin espantar els animals.
  • En cas de perill o risc (cavalls desbocats, etc.) moveu-vos amb rapidesa però sense córrer
  • No empenyeu mai per accedir a una zona perquè podeu provocar una caiguda o allau: si la zona està saturada o molt plena busqueu un altre punt on situar-vos.
  • Si aneu amb nens porteu-los agafats de la mà. Expliqueu-los quins són els riscos, què no poden fer i com han d’actuar si es perden.
  • No deixeu que els menors pugin a cap objecte per veure-hi millor.