Vés al contingut (premeu Retorn)

La Policia Local organitza aquest divendres la festa de cloenda de l'educació viària, amb l'alumnat de tercer de Primària

per Comunicació darrera modificació 26/05/2016 18:10
Més de 1.200 infants han participat enguany a la formació, que s'imparteix al Parc del Trànsit i a l'Aula del parc

La Policia Local de Santa Perpètua de Mogoda organitza aquest divendres 27 de maig la IX Festa de Cloenda d’Educació Viària. L’activitat començarà a les 9.30 hores al parc Central amb una exhibició a càrrec de la Unitat Canina de la Policia Local de Santa Perpètua, una de les novetats de la festa, que està adreçada als escolars de tercer de Primària del municipi. La cloenda inclou esmorzar per als participants i tallers de manualitats i jocs fins a les 12.30 hores. Els participants també podran fer una pràctica de circulació de bicicleta al Parc Infantil del Trànsit.

Participen també en aquest esdeveniment els Mossos d’Esquadra, el Servei Català de Trànsit, Bombers de la Generalitat, Protecció Civil, transport sanitari Lafuente i Ràdio Santa Perpètua.

Uns 1.230 alumnes han participat aquest any al curs d’educació viària que imparteix la Policia Local de Santa Perpètua en el Parc Infantil de Trànsit, ubicat al parc Central. La part teòrica s'ha dut a terme en les noves instal·lacions de l’Aula del parc. L’activitat es va dur a terme entre els mesos de febrer i març i s'adreçava a l'alumnat de tercer fins a sisè de Primària de totes les escoles del municipi. Els agents de la Policia Local, a la part teòrica, ofereixen nocions per circular i els coneixements dels senyals de trànsit, mentre que la part pràctica consisteix principalment en habilitats i circulació.