Vés al contingut (premeu Retorn)

L’OMIC organitza un nou cicle de xerrades sobre seguretat i consum

per Comunicació darrera modificació 05/05/2017 12:14

La Regidoria de Salut Pública i Consum de l’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda, a través de l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC), organitza la sisena edició del cicle de xerrades sobre seguretat i consum que compten amb la col·laboració de la Policia Local de Santa Perpètua i els Mossos d’Esquadra.

La primera d’elles, adreçada als consumidors, tindrà lloc aquest dijous 19 de novembre a partir de les 15.15 hores al Centre Cívic de Can Folguera. La segona, també adreçada a la població en general, s’ha programat el 25 de novembre a les 15.15 hores al Centre Cívic El Vapor. Les conferències estan enfocades a recomanacions sobre les dates nadalenques per evitar robatoris, consells per comprar regals per internet, mesures per detectar bitllets falsos o canvis de les companyies de gas, telèfon o llum, entre d’altres.

La Regidoria de Salut Pública i Consum també ha programat una xerrada sobre seguretat i consum adreçada al col·lectiu dels comerciants que se celebrarà el 26 de novem­bre a les 15.15 hores a la Granja Soldevila. En aquesta ocasió es tractaran temes com normativa de consum, campanyes d’inspecció, les relacions de l’OMIC amb els establiments comercials i consells de seguretat per detectar bitllets falsos.