Vés al contingut (premeu Retorn)

L’OMIC endega una nova edició del cicle de xerrades de seguretat i consum

per Comunicació darrera modificació 08/05/2017 14:22
A l’activitat, hi col·laboren la Policia Local i els Mossos d'Esquadra

La Regidoria de Salut Pública i Consum a través de l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) i amb la col·laboració de la Policia Local de Santa Perpètua i dels Mossos d’Esquadra, organitza la setena edició del Cicle de xerrades sobre seguretat i consum adreçades a consumidors i comerciants.

La primera activitat tindrà lloc aquest dijous 10 de novembre a les 15.15 hores al Centre Cívic Can Folguera mentre que la segona xerrada està prevista per al 30 de novembre a les 15.15 hores al Centre Cívic El Vapor. Les conferències estan enfocades a recomanacions sobre les dates nadalenques: com evitar les grans despeses, criteris per escollir regals, policia de proximitat, contractacions als domicilis (canvis de companyies llum, gas), evitar estafes i robatoris... Aquestes dues activitats s’adrecen a tota la població tot i que el col·lectiu més vulnerable segueix sent el de la gent gran.

A més d’aquest cicle, també s’oferirà una xerrada adreçada als comerciants del nostre municipi, el 17 de novembre a la Granja Soldevila a les 20.45 hores. Es tractaran temes com evitar estafes i robatoris, diferents campanyes d’inspecció (informatives o sancionadores) i conflictes en la compravenda de productes, entre d’altres qüestions d’interès.