Vés al contingut (premeu Retorn)

En marxa la campanya Grèvol de la Policia Local i Mossos d'Esquadra

per Comunicació darrera modificació 05/05/2017 12:11
Les parelles ja són visibles als eixos comercials de la ciutat

Les patrulles mixtes de Mossos d'Esquadra i Policia Local de Santa Perpètua en el marc de la campanya Grèvol han començat a Santa Perpètua. Es tracta d'una campanya especial de vigilància dels eixos comercials de la localitat i les patrulles ja són visibles.

Les parelles, formades per un agent de Mossos i un de la Policia Local, patrullaran a peu amb l'objectiu de millorar la sensació de seguretat i evitar els possibles furts, estrebades i robatoris tant en establiments comercials com a ciutadans a les sortides de les entitats bancàries. Per això, les patrulles es faran coincidint amb les hores d'obertura comercial, sobretot a la tarda.

Aquest és el novè any que els dos cossos de seguretat duen a terme aquesta campanya Grèvol a Santa Perpètua que ha començat ja i s'allargarà fins al 9 de gener. Tant Mossos d'Esquadra com Policia Local tenen els seus respectius dispositius de Nadal per reforçar la vigilància i el servei durant aquestes dates a més de la campanya Grèvol que es fa conjuntament.