Vés al contingut (premeu Retorn)

Els actes vandàlics a l'edifici de Desenvolupament Local suposaran una despesa que supera els 16.000 euros

per Comunicació darrera modificació 02/05/2017 11:53

L’Ajuntament de Santa Perpètua ha quantificat en més de 18.000 euros els costos de les destrosses produïdes pels actes vandàlics produïts la nit de dissabte 19 de novembre a l'edifici de Desenvolupament Local i a un vehicle municipal. La neteja dels desperfectes i la reparació de la façana, vidres, baixants i l’interior de l’edifici de Desenvolupament Local s'ha valorat en més de 16.000 euros, mentre que els danys produïts al vehicle s'han taxat en uns 2.000 euros.

La Policia Local ha informat que dos joves, veïns de Santa Perpètua, estan sent investigats com a presumptes autors d'aquests greus danys produïts al patrimoni municipal. Les investigacions del cos municipal i dels Mossos d’Esquadra van conduir a la identificació dels dos menors, de 16 i 17 anys, i després de tancar diligències, han traslladat el cas a la fiscalia de menors de Barcelona.

L’alcaldessa de Santa Perpètua de Mogoda, Isabel Garcia, va lamentar els fets i l’acarnissament i la violència mostrades per aquests actes i va fer una crida al civisme i al sentit de responsabilitat, demanant la complicitat de tota la societat perpetuenca per eradicar aquestes actituds violentes. També en referència a d'altres actes vandàlics produïts el darrer mes a diversos punts com l’entorn de la Granja Soldevila, les instal·lacions esportives municipals i el parc dels Ametllers, primera edil va assenyalar que "malauradament, s'està evidenciant que el problema de vandalisme que estem patint al nostre municipi no és puntual”. En aquest sentit, va destacar que “entre tots plegats, administració, pares i mares, escoles i entorn, hem de treballar per inculcar en els nostres fills i filles els valors de tenir cura pel patrimoni i respectar l’espai públic, que és de tota la ciutadania”.