Vés al contingut (premeu Retorn)

El Llibre de vacances de la Policia Local estarà actiu fins el 12 de setembre

per Ana Ruiz darrera modificació 05/07/2017 12:45

La Policia local de Santa Perpètua posa en marxa, un any més, el llibre de vacances que estarà actiu fins al 12 de setembre. Aquest servei manté informats els usuaris durant el seu període estiuenc de les incidències que puguin produir-se al seu domicili o comerç, ja sigui per robatori, fuita d'aigua o de gas, entre d'altres.

La inscripció en el llibre de vacances és totalment gratuïta. Les persones que vulguin fer-ne ús del Llibre de Vacances poden dirigir-se a la seu de la Policia Local i deixar les seves dades de contacte. Les dades del fitxer serviran per localitzar algú en cas que es registri algun tipus d’incident. La Policia Local recorda que les dades son destruïdes una vegada finalitza el període vacacional.

El cap de la Policia Local, F. Xavier López, ha explicat que els usuaris han de deixar les seves dades de contacte i de persones de la seva confiança per si es produeix algun incident així com les dates en les quals l'habitatge quedarà buit. López afirma que amb aquest servei, que funciona des de fa molts anys, els usuaris afirmen que marxen de vacances més tranquils. El cap de la Policia Local recorda que el llibre de vacances està disponible per a domicilis però que algun comerciant també el fa servir quan marxa de vacances.