Vés al contingut (premeu Retorn)

El Cementiri Municipal estarà obert de 9 a 18 hores per Tots Sants

per Comunicació darrera modificació 05/05/2017 13:20
Hi haurà servei especial de bus urbà amb motiu del dia 1 de novembre

El Cementiri Municipal de Santa Perpètua de Mogoda modificarà el seu horari amb motiu de la festivitat de Tots Sants, que es commemora l’1 de novembre. Aquest diumenge l’equipament obrirà ininterrompudament de 9 a 18 hores. L’horari habitual és de dilluns a dissabte de 9 a 13 hores i de 15 a 18 hores i els diumenges, de 9 a 14 hores.

Les persones que vulguin anar en vehicle privat a les instal·lacions del Cementiri Municipal podran accedir pel camí del Cementiri, des del carrer de Sant Isidre, i sortir per la perllongació del carrer de la Creueta o pel camí que va a parar a la carretera B-140. Els accessos i els aparcaments del Cementiri Municipal estaran controlats per agents de la Policia Local i membres de l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil tant dissabte 31 d’octubre com diumenge 1 de novembre, festivitat de Tots Sants.

 

Servei especial de autobús urbà

La Regidoria de Mobilitat i Transport de l’Ajuntament de Santa Perpètua ha informat que el diumenge 1 de novembre amb motiu de la festivitat de Tots Sants hi haurà servei especial del bus urbà amb un recorregut amb sortida i arribada a la plaça Central de la Florida. L’autobús tindrà parada al cementiri amb un total de setze serveis durant la jornada. Des de la companyia Sagalés, que s’encarrega del transport urbà, s’informa que el servei realitzarà el recorregut i les parades habituals a excepció de la Llagosta.

La primera sortida es farà a les 9.30 hores des de la plaça Central i l’últim servei sortirà des del cementiri a les 18.15 hores. L’autobús sortirà de la plaça Central cada mitja hora entre les 9.30 i les 13 h i entre les 14.30 i les 18 hores.
Les sortides des del cementiri seran també cada mitja hora entre les 9.45 i les 13.15 h, i entre les 14.45 i les 18.15 hores.