Vés al contingut (premeu Retorn)

Una vintena de persones participa a la primera sessió del PLIS

per Ana Ruiz darrera modificació 07/11/2017 12:02

Una vintena de persones va participar a la primera sessió del Pla Local d’Inclusió Social (PLIS) que es va desenvolupar aquest dilluns 6 de novembre al Centre Cívic El Vapor. Des de la Regidoria de Benestar Social s'informa que s'han debatut les línies estratègiques "i han sortit algunes propostes molt interessants" . La segona sessió participativa tindrà lloc el dilluns 13 de novembre de 18h a 20h a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Santa Perpètua. El departament municipal fa una crida a la ciutadania a participar en aquesta sessió. Les persones interessades poden enviar un correu electrònic a l'adreça teresrj@staperpetua.cat

El Pla Local d’Inclusió Social (PLIS) és una eina d’anàlisi, detecció i intervenció sobre la realitat social que té per objectiu formular un Pla d’Acció per tal de millorar i proposar respostes a les problemàtiques que es detecten a Santa Perpètua.

La diagnosi proposa cinc línies estratègiques: crear una xarxa inclusiva al municipi que treballi per la millora de les condicions de vida, afavorir la inserció laboral, formació reglada i no reglada, accés a l'habitatge, i prevenció i reducció de consum de tòxics.

Benestar Social també ha informat que es farà una nova trobada de retorn d'aquestes dues sessions.