Vés al contingut (premeu Retorn)

Targeta provisional d'aparcament per a discapacitats

per admin darrera modificació 22/10/2014 11:38
Targetes per als vehicles que transporten persones amb mobilitat reduïda o amb mobilitat reduïda temporal derivada d’accident o altres supòsit o necessitat d’ajuda de tercera persona del municipi de Santa Perpètua de Mogoda que condueixin o no, fins que obtinguin el corresponent certificat de discapacitat o desaparegui la causa que l’ha motivat. Aquesta targeta dóna dret a aturar o estacionar el vehicle que condueix a qualsevol lloc de la via pública, sempre que no impedeixi la circulació de vehicles o vianants, d'acord amb el que estableixin les ordenances municipals de la localitat corresponent. A Santa Perpètua es dona dret a estacionar en zona amb limitació horària sense límit de temps, estacionar en guals reservats a persones amb disminucions i parar en qualsevol lloc de la via pública el temps imprescindible sempre que no impedeixi la circulació de vehicles i vianants (inclòs la zona de càrrega i descàrrega: zona groga). Hi ha dues modalitats: - TITULAR CONDUCTOR : Per persones amb disminució que superen barem de mobilitat reduïda i condueixen un vehicle. - TITULAR NO CONDUCTOR: • Per les persones que superen el barem de mobilitat reduïda però no condueixen (a partir dels 3 anys d’edat). • Menors de 3 anys que depenen de manera continuada d’aparells tècnics imprescindibles per a les seves funcions vitals. • Per les persones que tenen un agudesa visual bilateral igual o inferior a 0.1 amb correcció, o una reducció concèntrica del camp visual igual o menor a 10 graus.

Les persones amb mobilitat reduïda o mobilitat reduïda temporal derivada d’un accident o altre supòsit i/o necessitat d’ajuda d’una tercera persona al municipi de Santa Perpètua de Mogoda.

  • Imprès de sol·licitud degudament emplenat.
  • Fotocòpia del DNI de la persona sol·licitant o NIE en cas de persones estrangeres.
  • Acreditació de la representació i fotocòpia del DNI del representant legal, si s’escau.
  • Dues fotografies mida carnet de la persona sol·licitant.
  • Persones amb mobilitat reduïda i/o ajuda de tercera persona: documentació justificativa d’haver tramitat el certificat de discapacitat oficial (fotocòpia de la sol·licitud registrada a l’organisme oficial de la Generalitat de Catalunya) i informe mèdic on consti que la persona sol·licitant presenta mobilitat reduïda i/o ajuda de tercera persona.
  • Persones amb mobilitat reduïda temporal derivada d’un accident o altre supòsit: informe mèdic on consti que la persona sol·licitant presenta mobilitat reduïda i/o ajuda de tercera persona.
  • Permís de circulació del vehicle o vehicles que habitualment traslladen la persona titular de la targeta.
  • Permís de conduir de la persona conductora del vehicle.
  • Autoliquidació Taxa 

En qualsevol moment.

3 mesos aproximadament.

Negatiu

21,35 Ord. Fiscal 1 (2014)

Presencial

Presencial

Serveis Socials

 

Observacions:

La targeta d’aparcament és personal i intransferible. 

La targeta d'aparcament per a persones amb discapacitat té una caducitat condicionada a la situació particular de cada persona beneficiària segons la normativa vigent. 

instancia general web.pdf