Vés al contingut (premeu Retorn)

Serveis Socials organitza la campanya Cap infant sense joguina

per Comunicació darrera modificació 05/12/2014 10:18
L'any passat es van lliurar joguines a 164 infants de 73 famílies

La Regidoria de Serveis Socials organitza un any més la campanya de recollida de joguines, amb l'objectiu que tots els infants de Santa Perpètua puguin tenir regals l'endemà de la Nit de Reis. Sota el títol Cap infant sense joguina, es convida a totes aquelles persones i entitats que vulguin col·laborar a entregar les joguines a qualsevol dels centres cívics, als punts de recollida de les escoles que s'han afegit a la campanya o bé directament a la Regidoria de Serveis Socials, situada a l'Ajuntament.

Des del departament, recorden que les joguines poden ser noves o també usades, però han d'estar en perfecte estat. Es recomana que les joguines no siguin bèl·liques ni sexistes i que preferiblement no funcionin amb piles. La Regidoria ha explicat que les joguines aniran destinades a les famílies en seguiment de Serveis Socials. El Departament lamenta que a cada nova campanya el nombre d'infants beneficiaris ha anat augmentant considerablement i ha explicat que aquest any s'espera que la demanda s'aproximi als 200 infants. L'any 2011 van ser una seixantena els infants beneficiaris; al 2012, van ser noranta, i al 2013 es van lliurar joguines a 164 infants de 73 famílies. Davant d'aquesta situació, Serveis Socials ha fet "una crida a la col·laboració de totes aquel­les persones i entitats del nostre municipi".

D'altra banda, la Regidoria de Serveis Socials convoca a aquelles persones que vulguin col·laborar el 30 de desembre en la preparació dels lots i embolicant les joguines. Les persones interessades es poden dirigir al Punt de Voluntariat, trucant al 93 574 32 34 extensió 2522 o per correu electrònic a puntvoluntariat@staperpetua.cat.