Vés al contingut (premeu Retorn)

Serveis Socials es trasllada al baixos de l'edifici de joves on atendrà a partir de l'1 de desembre

per Comunicació darrera modificació 08/05/2017 14:18

La Regidoria de Benestar Social i Atenció a les persones començarà a funcionar l'1 de desembre als baixos de l'edifici de lloguer de joves del carrer de Salvador Espriu. Tots els serveis d'aquest departament municipal es traslladaran de l'Ajuntament a aquesta nova ubicació amb l'objectiu de millorar l'atenció a la ciutadania. El trasllat de dependències comportarà que entre aquest dijous 24 de novembre i el dia 30 aquest departament municipal no pugui atendre visites. Les reunions convocades per a aquestes dates ja han estat de nou agendades pel personal tècnic i assistent del Departament. La regidora de Benestar Social i Atenció a les persones, Ana Bajo, ha demanat comprensió davant del trastorn que es pugui causar als usuaris que s'hagin vist afectats per aquest trasllat, però afirma que "el canvi d'ubicació serà molt millor per atendre les persones amb major privacitat i intimitat".

Actualment, la Regidoria de Benestar Social està dividida en dues plantes diferents de l'Ajuntament degut a la manca d'espais i l'atenció es duu a terme a la planta baixa en una zona on la sala d'espera és visible per a tothom que entra a l'edifici. Això s'evitarà en el nou equipament. Ana Bajo apunta que serà un edifici exclusivament d'atenció a les persones tal i com la OAC és l'Oficina d'Atenció Ciutadana. La regidora està convençuda que "estarem molt millor, guanyarem en privacitat i qui vagi serà només per algun tema d'atenció a les persones". També apunta que "ara hi ha moltes persones que són reticents de passar per l'Ajuntament perquè, sigui el motiu que sigui de la seva visita, s'esperen en un espai obert, a la vista de tothom i pot ser una situació violenta per algunes persones".

El nou emplaçament s'obrirà a les persones usuàries el dia 1 de desembre i disposa de set sales d'atenció individualitzada, una sala tècnica, una sala d'administració, una per a l'equip d'atenció primària amb espai per a dotze professionals, sala de reunions, sala d'espera, office i lavabos adaptats.