Vés al contingut (premeu Retorn)

L'empresa Honda dóna unes 400 joguines a l'Ajuntament de Santa Perpètua

per Comunicació darrera modificació 05/10/2015 11:41
El Consistori les destinarà a la campanya de Nadal i al projecte del centre socioeducatiu per a infants

L'empresa Honda ha donat unes 400 joguines a l'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda. La regidora de Serveis Socials, Ana Bajo, i el tinent d'alcalde de Presidència i Desenvolupament Local, Joan Alcántara, van rebre les joguines de mans del president d'Honda Motor Europe, Toshiaki Mikoshiba, en el decurs d'un sopar que va tenir lloc dissabte 3 d'octubre a un hotel de Barcelona. L'acte s'emmarca en la convenció anual Eur-Afr-East New Honda Circel (EAE-NHC), on es reuneixen treballadors de la multinacional d'Europa, Àfrica i Orient Mitjà per presentar els seus projectes de millora implementats al darrer any.

La regidora de Serveis Socials, Ana Bajo, ha agraït la col·laboració d'Honda i ha explicat que la donació s'emmarca en el projecte Joy of Children de la multinacional. “Aquest programa vol arribar a infants sense recursos, i cada persona que ha participat a la convenció havia de portar una joguina nova, no sexista ni bèl·lica”, ha detallat la regidora que ha afegit que “dissabte vam anar a recollir-les i va ser molt emocionant perquè hi havien moltes joguines, al voltant de 400”. Ana Bajo ha detallat que “aquestes joguines es destinaran principalment a la campanya de Nadal, tot i que hi haurà una part que es destinarà al centre socioeducatiu d'infants”, que properament endegarà el Consistori perpetuenc.

La regidora de Serveis Socials també ha explicat que la multinacional ha manifestat la seva voluntat de continuar col·laborant amb l'Ajuntament. “Honda ha realitzat una reestructuració i ha centralitzat a Santa Perpètua tot el que estava a Catalunya i a Espanya, i ens han comunicat que tenen intenció de fer més coses de cara als infants, com ja feien als llocs on estaven” ha detallat la regidora que ha mostrat la seva satisfacció per aquesta col·laboració.

La convenció Eur-Afr-East New Honda Circel s'ha celebrat entre el 2 i el 4 d'octubre a les instal·lacions de la marca a Santa Perpètua i ha comptat amb la participació d'unes 350 persones, vingudes de setze països. L'any 2014 es va celebrar a Lanciano (Itàlia).