Vés al contingut (premeu Retorn)

L'alcaldessa destaca que l'Ajuntament seguirà treballant per fer de Santa Perpètua una ciutat inclusiva

per Comunicació darrera modificació 04/05/2017 13:09

L'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, va anunciar durant la commemoració del Dia Internacional de les persones amb discapacitat que l'Ajuntament seguirà treballant en nous projectes per "fer de Santa Perpètua una ciutat inclusiva, no discriminadora, i més humana".

La Regidoria de Benestar Social i Atenció a les Persones, en col·laboració amb Espiral, Emoticat i l'Associació de Disminuïts de Santa Perpètua va programar aquest dijous 3 de desembre una festa al Centre Cívic El Vapor coincidint amb la celebració del Dia Internacional de les persones amb discapacitat.

L'alcaldessa va felicitar les tres entitats per la seva dedicació en l’atenció i la defensa dels drets de les persones amb discapacitat. Va destacar que "la commemoració d'aquest dia respon a l’objectiu de sensibilitzar la societat de l’existència de la diversitat funcional de les persones i la necessitat de respectar els seus drets ciutadans", i va afegir que "hem de continuar fent pedagogia i lluitant contra qualsevol prejudici o forma de discriminació cap aquestes persones en qualsevol dels àmbits de la nostra vida".

Garcia va afirmar que l’Ajuntament de Santa Perpètua sempre ha tingut un compromís especial d’atenció i suport a les persones amb discapacitat i "podeu estar convençuts que aquest compromís continuarà en el futur". També va destacar la tasca del voluntariat que "aporta una part del seu temps lliure de forma solidària i compromesa".

La programació del Dia Internacional de les persones amb discapacitat va incloure la presentació de la campanya de pictogrames que impulsa Espiral amb la col·laboració de Kukuxumusu, una representació teatral a càrrec de membres de l'Associació de Disminuïts de Santa Perpètua, un berenar i una dinàmica de creativitat emocional a càrrec d'Emoticat.