Vés al contingut (premeu Retorn)

L'Ajuntament obre del 23 de gener al 3 de febrer el termini per sol·licitar la subvenció del rebut de l'IBI

per Comunicació darrera modificació 05/05/2017 13:30
S'adreça a famílies en situació de vulnerabilitat econòmica i a les persones propietàries que cedeixin habitatges a la borsa de lloguer social

L'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda obre el proper dilluns 23 de gener el termini perquè la ciutadania es pugui acollir a l'ajut en el rebut de l'Impost sobre béns immobles urbans (IBIU) que el Consistori atorga a aquelles famílies del municipi que estiguin en situació d’atur i/o suportant circumstàncies econòmiques desfavorides i compleixin els requisits establerts en les bases per poder gaudir de l’ajut. La subvenció també s'adreça a les persones propietàries que hagin cedit habitatges per incorporar-los a la borsa de lloguer social de Santa Perpètua de Mogoda. Els ajuts corresponen al 50% de la quota líquida del rebut de l'IBI, amb un màxim de 150 euros.

Les famílies, així com els propietaris que hagin cedit habitatges que vulguin optar a aquest ajut, han de presentar la seva sol·licitud entre els dies 23 de gener i 3 de febrer, ambdós inclosos, al Registre General de l’Ajuntament. En el moment de fer la sol·licitud, caldrà acreditar la seva situació, aportant la documentació requerida tal i com estableixen les bases de la convocatòria, que es poden consultar en aquest web municipal. Allà també s'estableixen tots els requisits necessaris establerts pel Consistori per poder accedir a aquests ajuts. També trobareu més informació i el model de sol·licitud per dur a terme el tràmit en aquest enllaç.