Vés al contingut (premeu Retorn)

L'Ajuntament manté obert fins al 10 de maig el període de sol·licitud de beques per als casals d'estiu i el campus esportiu

per Comunicació darrera modificació 05/05/2017 12:35
No s'ha d'aportar la inscripció al casal en el moment de sol·licitar la beca

L'Ajuntament manté obert fins al proper dimarts 10 de maig el termini per presentar sol·licituds a la convocatòria de beques dels casals d'estiu i del campus esportiu, adreçades a les famílies del municipi en vulnerabilitat econòmica . Les sol·licituds s'han de presentar a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania (OAC). Els ajuts seran del 25, 50, 75 o 100%, en funció de la renda de les famílies. També es tenen en compte i es bonifiquen altres situacions com el grau de discapacitat d'algun membre de la unitat familiar i els casos d'infants en acolliment i de famílies monoparentals.

Malgrat que les bases de la convocatòria estableixen que cal aportar el full d'inscripció del casal o campus per formalitzar la sol·licitud de beca, l'Ajuntament ha informat que no serà necessari. El Consistori ha detallat que les preinscripcions als casals d'estiu de les escoles públiques tindran lloc després del tancament de la convocatòria de beques i que, per tant, les famílies no podrien aportar aquesta documentació. Per aquest motiu, ha assenyalat, que seran les pròpies AMPA dels centres qui aportaran a l'Ajuntament els fulls d'inscripció, un cop tancats els terminis.

Bases de la Convocatòria 

Informació dels Casals d'Estiu i del Campus Esportiu (EstiuSPM)