Vés al contingut (premeu Retorn)

L'Ajuntament ha distribuït aquest Nadal joguines a 175 infants del municipi

per Comunicació darrera modificació 05/05/2017 12:35

L'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda ha distribuït joguines a 175 infants de 75 famílies del municipi aquest Nadal amb l'objectiu que cap infant de Santa Perpètua es quedés esperant regals el dia de Reis. La Regidoria de Benestar Social i Atenció a les persones ha estat l'encarregada de fer el repartiment dels lots que s'han fet per famílies tenint en compte les edats dels infants.

La regidora de Benestar Social i Atenció a les Persones, Ana Bajo, ha explicat que enguany no s'ha dut a terme cap campanya entre la ciutadania de recollida de joguines perquè l'Ajuntament ha comptat amb una aportació d'Honda de 400 joguines donades al mes d'octubre pels seus empleats d'Europa, Àfrica i Orient Mitjà assistents a una convenció anual i amb una aportació econòmica de La Caixa, per valor de 2.500 euros, que ha servit per completar les joguines d'algunes edats que quedaven curtes.

Ana Bajo també ha detallat que una de les condicions que s'han posat a les famílies beneficiàries de l'acció és que havien d'anar a recollir les joguines sense els infants. Bajo ha comentat que aquest any les joguines no s'han embolicat i s'han entregat de manera ordinària com altres accions que es fan des de Benestar Social. La regidora ha explicat que s'han s'han fet lots per famílies i s'han distribuït joguines en funció de les edats dels infants i ha agraït també la col·laboració d'Industrial Bolsera i la botiga El Planeta d'Alba.