Vés al contingut (premeu Retorn)

L'Ajuntament de Santa Perpètua i CASSA signen un conveni per crear un fons social de 12.000 euros

per Comunicació darrera modificació 13/05/2015 11:53
L'import es destinarà per pagar la factura de l'aigua a famílies amb pocs recursos econòmics

L'Ajuntament de Santa Perpètua i l'empresa CASSA (Companyia d'Aigües de Sabadell), subministradora del servei al municipi, han signat aquest 12 de maig un conveni de col·laboració. L'acord estableix un fons social dotat amb 12.000 euros per pagar la factura de l’aigua a les famílies de Santa Perpètua que es trobin en una greu situació econòmica o de risc d'exclusió social a causa de l’actual crisi. L'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, i el gerent de zona de CASSA, Josep Maria Manyosa, van signar el conveni en la Sala de Govern de l'Ajuntament. A l'acte va assistir el tinent d'alcalde de Benestar Social, Francesc Rodríguez.

El conveni recull que aquests ajuts s'aplicaran per a facilitar el pagament de factures ja emeses que derivin del contracte d'ús domèstic de l'habitatge habitual de la persona destinatària i que corresponguin a una despesa d'aigua feta amb paràmetres de consum responsable.

El gerent de zona de CASSA, Josep Maria Manyosa, ha explicat que la Regidoria de Serveis Socials determina els usuaris que accedeixen a aquest programa solidari d'acord amb la normativa i ha recordat que la companyia ja va crear fa uns anys aquest fons social a Santa Perpètua i el manté en altres municipis on té adjudicada el subministrament de l'aigua.

El tinent d'alcalde de Benestar Social , Francesc Rodríguez, ha manifestat que l'any 2012 es va crear aquest fons social que es va dotar amb 6.000 euros i ja l'any passat es van destinar 9.000. ha afegit que Cassa és una empresa pionera en crear aquest fons social.

El tinent d'alcalde ha explicat que hi ha un gran nombre de famílies que es beneficien d'aquests ajuts i ha recordat que l'any passat el fons estava dotat amb 9.000 euros, es van realitzar 326 ajuts amb un import total de 13.688,46 euros, pel què el fons es va exhaurir a l'agost, el que demostra la "magnitud de la tragèdia".