Vés al contingut (premeu Retorn)

El menjador social de l'Ajuntament de Santa Perpètua ha subministrat àpats a 119 persones

per Ana Ruiz darrera modificació 18/10/2017 10:51

L'Ajuntament de Santa Perpètua va subministrar àpats durant aquest estiu a un total de 119 persones, segons ha fet públic la Regidoria de Benestar Social i Atenció a les Persones. Per una banda, hi ha els usuaris del menjador social del Casal Cívic i, per a una altra, les famílies en situació d'emergència bàsica.

L'objectiu és assegurar un àpat diari a aquestes famílies, mentre no hi ha ni escoles ni casals d'estiu. En aquesta època, l'Ajuntament dóna aquest servei no només a l'infant sinó a tota la família. La regidora de Benestar Social i Atenció a les Persones, Ana Bajo, recorda que es tracta d'assegurar un àpat diari i saludable. Els beneficiaris d'aquest programa de menjador social han estat 95 persones de 22 famílies. Concretament 60 infants i 35 adults que han rebut un àpat diari entre el 31 de juliol i l'11 de setembre.

Aquest estiu les conclusions que extreu la Regidoria de Benestar Social i Atenció a les Persones són molt satisfactòries. D'una banda, perquè els usuaris afirmen que estan molt contents amb el servei. L'empresa de càtering té en comptes al·lèrgies alimentàries i el dinar halal. L'àpat està compost per primer i segon plat i postres. I d'una altra, perquè la xifra de famílies beneficiàries s'ha reduït. Al 2015 van ser 135, l'any passat van ser 125 i enguany han estat 119 les persones que han necessitat aquest servei. Bajo declara que "tot i que siguin reduccions de sis persones respecte l'any passat i setze respecte 2016 són indicadors de que les coses poc a poc van millorant", tot i així, assegura que "l'Ajuntament de Santa Perpètua continuarà amb el servei del menjador social d'estiu mentre la situació d'algunes famílies sigui d'emergència bàsica".