Vés al contingut (premeu Retorn)

El Gran Recapte es presenta aquesta tarda al magatzem municipal d'aliments

per Comunicació darrera modificació 05/05/2017 12:26
L'acte tindrà lloc a les set de la tarda i comptarà amb l'actuació del grup Rumba Tarumba

El magatzem municipal d'aliments acull aquest dijous 17 de novembre l'acte de presentació del Gran Recapte d'Aliments a Santa Perpètua. El canvi d’ubicació de la presentació, que fins ara s’havia dut a terme a la Sala de Plens de l’Ajuntament, es deu a la voluntat de mostrar el nou magatzem per tal que la ciutadania pugui veure com està organitzat el magatzem d’aliments situat en l'avinguda de Girona en els baixos de l’edifici de lloguer d’habitatges per a joves. L'activitat s'iniciarà a les set de la tarda i comptarà amb l'actuació del grup de rumba catalana Rumba Tarumba.

Divendres 25 i dissabte 26 de novembre se celebrarà la vuitena edició del Gran Recapte d’Aliments, que organitzen els quatre Bancs dels Aliments de Catalunya, amb l’objectiu d'aconseguir que les persones més necessitades del nostre entorn rebin ajuda alimentària. Santa Perpètua comptarà amb nou punts de recollida situats als establiments comercials adherits a la campanya.

El Banc dels Aliments ha fet una crida als perpetuencs perquè donin un cop de mà com a voluntaris. El aliments recollits es distribuiran al municipi a través de les entitats Càritas, el Rebost Solidari i Iniciatives Solidàries.