Vés al contingut (premeu Retorn)

PORTES OBERTES ALS CENTRES CÍVICS 2018

Després d’uns quants anys fent les portes obertes a la Xarxa de Centres Cívics volem introduir novetats en l’edició d’aquest any. Hem fet un nou format recollint diferents aportacions que es van fer a les darreres taules de centres del novembre.

La proposta d’aquest any és fer activitats obertes a tots els centres del 21 al 31 de maig (ambdós inclosos) per donar l’oportunitat a tothom a que pugui escollir i participar a les activitats de la programació. Volem oferir el màxim nombre de tallers i cursos de manera gratuïta i oberta durant aquests dies. Trobareu activitats de tots els àmbits tant organitzades per l’ajuntament com per entitats. Les trobareu detallades al Facebook de la xarxa @XarxacivicsSPM.  

Després dels dies de portes obertes celebrarem una festa de cloenda on participaran les entitats i els participants de les diferents activitats. La festa serà a la plaça de la Vila, el divendres 1 de juny a partir de les 17h. Durant tota la tarda s’oferiran diferents activitats dels diferents àmbits, classes magistrals, tallers, exposicions, exhibicions, una gimcana pels diferents espais, etc. En acabar tindrem un sopar popular i ball al Parc Municipal.